Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bambull Longs - Dame - Tufte - Sort

Tuftes Bambull® Long Johns til dame er perfekte stilongs under skibuksa, men gjør seg like godt under et par olabukser. Om du er ute og går tur, eller inne og slapper av, så vil disse lange underbuksene gjøre jobben og holde deg varm og komfortabel.

Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. 

Les merShow less
kr 799.00
Størrelse
På lager. Sendes innen neste virkedag.
Beskrivelse

Bambull® produktene fra Tufte har en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. En kløfri stillongs til herre, rett og slett! Sydd slik at huden aldri kommer i direkte kontakt med ull, slik at også du med sensitiv hud kan nyte varme ullbaserte plagg og den friske vinteren. Dersom du skal kle deg lag-på-lag er denne stillongsen perfekt som innerste lag. Ettersom det er bambusviskose nærmest kroppen så er plagget i utgangspunktet ikke beregnet for de aller kaldeste dagene, vi har derimot en løsning på det. Ullen er så fin at du fint kan jukse og bruke stilongsen på vrangen. Det er også et godt tips om du tar pause underveis på turen og begynner å bli kald.

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD

  • Materiale: 47 % merinoull, 40,6 % bambusviskose, 12,4 % nylon og elastan
  • Mikron: 18,5 – superfin merinoull

  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask på ullprogram 30°C, kan ikke tørkes i tørketrommel, ikke bruk tøymykner

  • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte

PRODUKTDETALJER

  • Detalj: Strikk i livet med Tufte logo

  • Mønster: Ensfarget

Størrelseguide

Størrelsesguiden gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille sett i sammenheng med målene på kroppen din. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du liker en løsere passform kan du gjerne gå opp en størrelse, og motsatt om du ønsker en ettersittende passform.Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger. Alle mål er oppgitt i centimeter.

Les merShow less
Produktdetaljer
5001-001

Dataark

Farge
Svart
Materiale
Ull
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Bambull Longs - Dame - Tufte - Marineblå
Salg
-50%
Vis mer
Tilbud
kr 399.50 kr 799.00
Tuftes Bambull® Long Johns til dame er perfekte stilongs under skibuksa, men gjør seg like godt under et par olabukser. Om du er ute og går tur, eller inne og slapper av, så vil disse lange underbuksene gjøre jobben...
kr 99.00
Bambussokker laget av 80 % bambus, 17 % polyamid og 3 % elastan. Bambussokker er antibakterielle, pustende og absorberende, myke og glatte for ekstra komfort. Føttene dine blir beskyttet mot varmen om sommeren og om...

Meny

Innstillinger