Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

VÅR LEVERING MED POSTEN OG JETPAK

Hos oss kan du velge mellom rimelig frakt med Posten Norge eller utrolig raskt og garantert leveringstid med Jetpak. De aller fleste varene du ser i nettbutikken er på vårt eget lager. Noen av de største artiklene kan imidlertid bli sendt direkte fra produsent, og du vil i så tilfelle få melding om at forsendelsen din er splittet opp. Normalt pakkes og sendes ordre ut første virkedag etter at vi har mottatt din bestilling. Fra ordre er plasser til den er hos deg tar det derfor vanligvis 2-3 virkedager. For noen adresser, eksempelvis hvis du bor langt nord i landet, bruker dessverre Posten noen ganger litt lengre tid.

Vi har ingen frakt- eller pakkegebyr og prisene du ser går rett til å dekke selve fraktutgiften. Frakt til utlandet følger Postens satser.

  • Fast lav frakt i Norge 39,-
  • Gratis for ordre over 800,-
  • 2-3 virkedager leveringstid
  • Sporing på alle forsendelser

Med Jetpak får du en lynrask tjeneste for tidsfølsomme leveranser som haster. Leveringen koster litt mer siden den er tidsgarantert og du får leveringen på døren. Med denne frakten er maks leveringstid 48 timer, og du har normalt pakken din kl 1600 neste virkedag. I noen sjeldne tilfeller hvor kjøper bor svært usentralt til kan vi bli nødt til å endre frakten.

Våre forsendelser med Posten har sporing og vi anbefaler at du har Postens egen app på telefonen din. Du vil da kunne spore ordren din, uavhengig om de sendes som brev eller pakke.

Meny