Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Hazel Leisure Pants - Tufte - Dame - Blå

Turbukser til dame av økologisk bomull. Perfekt for en aktiv livsstil. Strikken i midjen bak gjør at buksen passer perfekt til kvinnelige former.

Komfortable og moderne turbukser. Buksen passer utmerket for turer i skog og mark, eller rundt i nabolaget. Laget i økologisk bomull, og like komfortabel som den er bærekraftig og praktisk. Buksene er fleksible med forsterkede paneler på setet, knær og nederst ved foten, for å forhindre slitasje. Utstyrt med lommer i sidene, og med strikk nederst på benet for et mer casual uttrykk. Ønsker du å bruke belte så er det hemper til det også.

Les merShow less
Tilbud
kr 389.70 kr 1,299.00
Størrelse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
Beskrivelse

Miljø

Av hensyn til miljøet så ønsker Tufte å lage plagg av økologisk bomull fremfor syntetiske materialer, da økologisk bomull har en mindre innvirkning på miljøet ved produksjon og bruk. Akkurat som dette plagget. Bomull er ikke fargebestandig dersom plagget blir utsatt for sollys over tid, så fargen kan derfor falme eller endre seg og få solblekede partier. Vi anbefaler at plagget henges til tørk innendørs etter vask.

Egenskaper

  • Materiale: 97 % økologisk bomull og 3 % elastan

  • Forsterkede områder: 100 % økologisk bomull

  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 40°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer.

  • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte.

Detaljer

  • Detalj: Forsterkede paneler på sete og knær, strikk nederst på bena, strikk i livet, knappelukking foran, beltehemper

  • Lommer: Lommer i sidene

Størrelseguide

Størrelsesguiden gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille sett i sammenheng med målene på kroppen din. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du liker en løsere passform kan du gjerne gå opp en størrelse, og motsatt om du ønsker en ettersittende passform.Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger. Alle mål er oppgitt i centimeter.

Les merShow less
Produktdetaljer
5202-012

Dataark

Materiale
Bomull
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 119.00
Compeed gnagsår-stift. Usynlig beskyttelse som reduserer fiksjon og forebygger dannelse av gnagsår.  Lett å bruke, og perfekt i åpne sko.
Maple Hiking Tights - Tufte - Dame - Brun
Salg
-50%
Vis mer
Tilbud
kr 499.50 kr 999.00
Turtights til dame fra Tufte, laget spesielt for turgåing og andre utendørsaktiviteter. Tightsen er utrolig behagelig og fleksibel, med forsterkede paneler på knærne og setet for økt holdbarhet. Tightsen er laget...

Meny

Innstillinger