Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Merino trøye til barn - Tufte - Marineblå

Merino Long Sleeve til barn er en langermet trøye i 100 % merinoull fra Tufte. Den er lett og myk, klør ikke, og er er perfekt ullundertøy innerst mot huden. Kle barnet lagvis med denne genseren innerst for god varme på kalde dager.

Materialet er ribbet, som gjør at det isolerer ekstra godt ettersom det holder på og varmer opp mer luft. Ribben gir også mekanisk stretch til materialet uten at vi må bruke elastan eller andre plastbaserte materialer. Stretchen sikrer god bevegelighet for aktive barn.

Ullens naturlige og fantastiske egenskaper vil holde barnet varm selv om en blir våt eller svett, og den er temperaturregulerende slik at du er varm i kulden og avkjølt i varmen. I tillegg er ulla naturlig fornybar, resirkulerbar og nedbrytbar!

Les merShow less
Tilbud
kr 199.50 kr 399.00
Barnestørrelse
Ikke på lager
Beskrivelse

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD

  • Materiale: 100 % merinoull
  • Mikron: 18,5 – superfin merinoull Vekt: 210 gsm
  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ullprogram 30°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
  • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte

PRODUKTDETALJER

Detalj: Ribbet materiale, brodert Tufte logosymbol i nakken i ton-i-ton farge Mønster: Melert

Størrelsesguide:

Størrelsesguiden til barn gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille til barnet sett i sammenheng målene på barnets kropp. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du ønsker en løsere passform eller et plagg å vokse i kan du gjerne gå opp en størrelse. Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger. Alle mål er oppgitt i centimeter:

Les merShow less
Produktdetaljer
7310-049

Dataark

Materiale
Ull
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Merino longs til barn - Tufte - Marineblå
Salg
-70%
Vis mer
Tilbud
kr 119.70 kr 399.00
Merino Long Johns til barn er en stillongs i 100 % merinoull fra Tufte. Den er lett og og myk, og er er perfekt innerst mot huden. Kle barnet lagvis med stillongsen innerst for god varme på kalde dager. Perfekt under...

Meny

Innstillinger