Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Softshell bukse til barn - Willow - Tufte - Rosa/sort

Turbukser til barn fra Tufte laget i et mykt og pustende softshell-materiale med god stretch. Det sikrer god bevegelighet for aktive barn, enten det er på sykkeltur eller treklatring som står på agendaen.

Buksene har en vannavstøtende finish, en C0 WR-finish som betyr at den ikke inneholder fluorkarboner. Materialet buksen er laget av er dessuten bluesign© sertifisert. En myk og komfortabel turbukse som raskt blir kidens nye favoritt!

Les merShow less
Tilbud
kr 269.70 kr 899.00
Barnestørrelse
Ikke på lager
Beskrivelse

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD

  • Materiale: 88 % bluesign® sertifisert nylon og 12 % spandex
  • Materiale meshdetaljer: 80 % nylon og 20 % spandex
  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 40°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
  • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte

PRODUKTDETALJER

  • Detaljer: Justeringsglidelås og borrelåsflapp nederst på bena. Knappelukking i livet og beltehemper. Smal passform. Strammefunksjon på innsiden av bukselinningen.
  • Lommer: Lomme på låret med glidelås, og stikklommer i sidene
  • Materialets vekt: 166 gsm

Størrelsesguide:

Størrelsesguiden til barn gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille til barnet sett i sammenheng målene på barnets kropp. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du ønsker en løsere passform eller et plagg å vokse i kan du gjerne gå opp en størrelse.Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger.Alle mål er oppgitt i centimeter. :

Les merShow less
Produktdetaljer
8350-175
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Votter - Arctic mittens - Brynje
Salg
-20%
Vis mer
Tilbud
kr 319.20 kr 399.00
Vott med netting innerst, ull ytterlag. Et innovativt to-lags funksjonstøy basert på Brynjes unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoullen på utsiden. 

Meny

Innstillinger