Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Arctic jakke med hette - Brynje - Svart

Jakke med høy hals, tettsittende hette, hel glidelås i front. To lave lommer med glidelås, lang arm med tommelfingergrep.

100% syntetisk nettingfor. 

Utside i 80% Merinoull og 20% polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport. 

kr 1,899.00
Størrelse
På lager. Sendes omgående
Relaterte produkter
Beskrivelse

Arctic jakke med hette - Brynje

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på Brynjes unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen (Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.

Tekniske spesifikasjoner:
  • 100% syntetisk nettingfór
  • Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
  • Vekt: 600 g
  • Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
  • ​Materialvekt: Netting 140 g/m2

     

Produktdetaljer
10401320

Dataark

Farge
Blå
Materiale
Netting
Ull
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,199.00
Praktisk, vindtett og vannavstøtende jakke - perfekt til utendørs aktiviteter som tur, arbeid, jakt og fiske.  Jakken er laget av 4-lags elastisk stoff og er vannavstøtende. Sort modell. Finnes også i Grønn, Grå og...
Sist vist

Meny

Innstillinger