Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Antarctic jakke m/vindstopper - Brynje - Grønn

Antarctic er Brynjes unike spesialprodukter for tur og friluftsliv.

Antarctic jakken har vindstopper i front, to brystlommer og to lave lommer med glidelås.

Hel glidelås i front, stramming nederst  og tommelgrep.

Perfekt som ytterjakke eller som mellombekledning.

Denne tur-, jakt- og fjelljakken er en naturlig videreutvikling basert på Brynjes filosofi: En filosofi som tar utgangspunkt i det aller vanskeligste innen turbekledning.

kr 2,399.00
Størrelse
Midlertidig tomt på lager. Levering om 5-10 virkedager.
Relaterte produkter
Beskrivelse

Antarctic jakke m/vindstopper - Brynje

Antarctic jakke med vindstopper i front, to brystlommer og to lave lommer med glidelås. Hel glidelås i front, stramming nederst  og tommelgrep. Perfekt som ytterjakke eller som mellombekledning.

Antarctic er Brynjes unike spesialprodukter for tur og friluftsliv. Denne tur-, jakt- og fjelljakken er en naturlig videreutvikling basert på Brynjes filosofi. En filosofi som tar utgangspunkt i det aller vanskeligste innen turbekledning. Transport av fukt vekk fra kroppen, og varme. Antarctic er hva man kaller mellombekledning. Den gjør det mulig å gå lengere og oftere uten vindjakka. Dermed vil du holde deg tørrere, særlig ved bæring av ryggsekk. Dette gir langt bedre komfort, trivsel og ikke minst bedre sikkerhet om uværet virkelig skulle kommer over deg.

I hele jakken finner du Super Thermo netting i Polypropylene som fór og den beste tettstrikkede Merino ull på utsiden. Nettingen fungerer isolerende ved hvile og ventilerende ved aktivitet. Ullen absorberer varmedamp fra kroppen og luner. På denne måten holder du deg maksimalt tørr. I fronten har vi mellom netting og ullen lagt inn et mykt lag med vindbeskyttelse. Det er dette som gjør Antarctic til et så allsidig plagg. Jakkens vindtette front beskytter de varmeproduserende organer, som mage, lunger og hjerte. Dette er viktig for ikke å sløse med den energien kroppen oppbevarer. Mens du er inne på hytta vil du fort finne ut at Antarctic også passer godt til andre og roligere aktiviteter. Dette ekstremplagget er også et koseplagg og for allround bruk i hverdagen.

  • Høy isolasjon i forhold til vekt
  • God fuktighetstransport
  • Vindtett i front

 

Vask av ull:

Merinoullen er myk og lett-stelt. Dersom du følger våre råd, vil ullfibren beholde sin naturlige struktur og plagget vil holde seg spenstig og pent, selv etter flittig bruk. Plaget er behandlet slik at det er maskinvaskbart, men må vaskes på ull-program. Plagget tåler ikke klor og må ikke bløtlegges. Bruk Ullvaskemiddel som ikke inneholder enzymer/blekemidler. Plagget må ikke trommeltørkes. Husk ikke for mye tøy i vaskemaskinen. Ull blir ikke skittent på samme måte som andre klær. Derfor er det heller ikke nødvendig å vaske ullplaggene like ofte. Vi anbefaler å vrenge jakken med glidelås lukket når den skal vaskes, dette vil redusere slitasje og holde plagget pent lenger.

Tekniske spesifikasjoner:
  • 100% syntetisk nettingfor
  • Utside i 70% Merinoull og 30% Polyamid
  • Vekt: 620 g
  • Materialvekt: Ytterstoff 280 g/m2
  • ​Materialvekt: Netting 140 g/m2
  • Materialvekt: Vindstoff 95 g/m2
Produktdetaljer
10501207
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,199.00
Praktisk, vindtett og vannavstøtende jakke - perfekt til utendørs aktiviteter som tur, arbeid, jakt og fiske.  Jakken er laget av 4-lags elastisk stoff og er vannavstøtende. Khaki / ørken farge. Finnes også i Grønn,...
Sist vist

Meny