Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

HAIX Scout Black - GORE-TEX - Sort

Robuste støvler, perfekt til både arbeid og fritid. 

Opprinnelig utviklet som kampstøvel for soldater. 

  • Vanntett og pustende takket være GORE-TEX®
  • Sklisikker yttersåle
  • Optimal kulde- og varmeisolasjon
  • Spesielle pigmenter som gjør at støvelen ikke blir oppvarmet på sommeren

Størrelse 36 - 50. 

Les merShow less
kr 3,699.00
Størrelse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
Beskrivelse

Som soldat er du ute og reiser i forskjellige terreng og er derfor avhengig av fleksibelt fottøy.

Med kampstøvelen fra HAIX har du et sikkert grep på enhver overflate: Sålen på støvelen er laget av slitesterk gummi og PU (polyuretan). Denne blandingen av materialer og den særegne profilen garanterer et sikkert fotfeste - selv på glatte overflater. I tillegg gir høykvalitets syntetisk / fleece innersåle og gummikantlistene deg perfekt stabilitet.

Enten du er på trening eller i aksjon, svetter man fort i fysisk krevende arbeid. Innersåle og innersåle absorberer svette så godt som mulig. Innlegget absorberer fuktighet i HAIX-støvelen før bakterier lukter. En spesiell foring øverst på støvelen transporterer også bort fukt.

Garanterte tørre føtter

Selv om kampstøvelen er svart, blir føttene kjølig og tørre i dem selv om sommeren. Det robuste læret er spesielt pustende: varm, fuktig luft slipper ut på utsiden. Det reflekterer også solstrålene slik at HAIX-støvelen ikke overopphetes.

Trelags GORE-TEX®-laminat i innerforet er også pustende: svette trekkes optimalt ut på utsiden. Så det kan ikke bli sittende fast i kampstøvelen.

Optimal beskyttelse og høy bærekomfort

Enten det er i varme, regn eller snø - føttene dine er beskyttet optimalt i HAIX-støvler i all slags vær. Dette er helt vanntett og holder kulden og varmen borte fra føttene. Hvis du håndterer maskiner eller våpen mens du er på vakt, kommer du i kontakt med farlige væsker: Skosålen beskytter også mot væsker som olje og bensin.

I din tjeneste er ledd og mellomvirvelskiver hardt stresset: Innersålen og den separate hælkappen demper trinnene dine når du går. Dette beskytter hele muskel-skjelett-systemet. Innsatsen beskytter deg også mot smerter i føttene dine: Det forhindrer ujevnheter som røtter eller steiner i å presse ubehagelig inn i foten.

Overmateriale

HAIX Scout Black er laget av en kombinasjon av lær og tekstil. Det omtrent to millimeter tykke materialet er vanntett og spesielt pustende.

Den reflekterer solstråling slik at skoen ikke varmes opp så mye. Føttene dine føles bra i kampstøvler selv på varme dager.

Takket være hurtigutløseren kan HAIX-sko tas på og av veldig raskt. Når du har justert den til størrelsen din, kan du bare lukke den ved å trekke opp festen.

Du kan oppbevare de utstikkende stroppene i den praktiske blonderlommen.

Takket være to-sone snøresystemet, kan du snøre kampstøvelen annerledes i fot- og skaftområdet. Så du tilpasser den perfekt til føttene.

Innvendig fôr

Støvlene er foret med slitesterk fôr på innsiden.

Trelags GORE-TEX®-laminat gjør dem vanntette og puster. Fukt trenger ikke inn i skoen. Samtidig ledes varm, fuktig luft ut.

Den separate hælkoppen og en innersåle demper trinnene dine. Dette er lett på leddene og ryggraden.

Sålen absorberer fuktighet før bakterier lukter. Du kan ta dem ut og vaske dem.

I tillegg vekker det mikro-tørre fôret på skaftenden av kampstøvelen fuktighet utover.

Den dimensjonsstabile innersålen i syntetisk / fleece absorberer også fuktighet i HAIX-skoen og holder føttene tørre.

Det forhindrer også punktlig trykk fra steiner eller røtter.

Den syntetiske / fleece innersålen er også torsjonsbestandig. Dette betyr: den bøyer seg ikke og gir deg ekstra stabilitet - slik at du trygt kan gå over snø, stein eller is i bagasjerommet.

Såle

Vibram-sålen til HAIX kampstøvler er laget av slitesterk gummi og PU (polyuretan). Dette garanterer en særlig lang levetid.

Den har en dyp profil og er helt sklisikker.

Gummien gnir seg ikke av. På denne måten etterlater du ikke mørke striper på lyse gulv.

Gummikantlistene gir deg ekstra stabilitet.

Sålen er antistatisk og holder olje og bensin borte fra føttene.

I tillegg isolerer den mot varme opp til 300 ° C og kulde.

Scout Black er de perfekte støvlene for militærtjeneste: De er komfortable og beskytter leddene dine ved å dempe trinnene dine. Vann, varme og kulde holdes pålitelig borte fra føttene. I tillegg gir sålen optimal beskyttelse mot farlige stoffer som olje og bensin. Bestill HAIX kampstøvler nå.

Les merShow less
Produktdetaljer
206307
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.

Meny

Innstillinger