Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Turbukse - Tufte Wear - Vipe Softshell Pants herre - Grønn /Marine

Turbukser til herre fra Tufte laget i et mykt og pustende softshell-materiale med god stretch. Det sikrer deg god bevegelighet, enten du har tenkt deg på topptur eller i parken. Buksen er utstyrt med fire glidelåslommer, en i hver side i tillegg til en bak og en på låret. Blir du veldig varm på tur så finner du ventilasjonsglidelås langs hvert ben, for effektiv lufting.  

Buksene har en vannavstøtende finish, en C0 WR-finish som betyr at den ikke inneholder fluorkarboner. Materialet buksen er laget av er dessuten bluesign© sertifisert. En digg turbukse som raskt blir din nye favoritt!

Les merShow less
Tilbud
kr 749.50 kr 1,499.00
Størrelse
På lager. Sendes omgående
Beskrivelse

Tufte Wear Willow Pants - Softshell

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD
  • Materiale: 88 % bluesign® sertifisert nylon og 12 % spandex
  • Materiale meshdetaljer: 80 % nylon og 20 % spandex
  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 40°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
  • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte
    PRODUKTDETALJER
    • Detaljer: Justeringsglidelås og borrelåsflapp nederst på bena. Knappelukking i livet og beltehemper. Smal passform. Ventilasjonsglidelås med mesh langs yttersiden av bena. 
    • Lommer: Lommer med glidelåslukking i sidene, en baklomme og en på låret
    • Mønster: To-farget
    • Materialets vekt: 166 gsm
    • Artikkelnummer: 2350-000-00
    • Kolleksjon: Tufte Everywear
    Les merShow less
    Produktdetaljer
    2350-147
    Anmeldelser
    Ingen kommentarer

    Legg igjen anmeldelse

    • Kvalitet:
    Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
    Last opp bilder:
    Slipp bilder her eller trykk for å velge.
    Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
    kr 149.00
    Med sokker av norsk lammeull kan du være sikker på at du holder varmen. Sammen med hodeplagg er sokker kanskje det viktigste for å holde seg varm over tid i kaldt klima. Materiale: 80% ull, 18% polymaide og 2%...
    kr 1,599.00
    Tommelfingergrep. Merinoull og netting.Trøye med høy hals og glidelås, lang arm med tommelfingergrep.  100% syntetisk nettingfor.  Utside i 80% Merinoull og 20% polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport. 
    kr 1,399.00
    Praktisk, vindtett og vannavstøtende jakke - perfekt til utendørs aktiviteter som tur, arbeid, jakt og fiske.  Jakken er laget av 4-lags elastisk stoff og er vannavstøtende. Grønn modell. Finnes også i Sort, Grå og...
    kr 349.00
    Merinoull og netting. Brynjes mestselgende lue - nå i hvit! Brynjes bestselgende lue og en klassiker på kalde turer! Denne kan trygt anbefales til både store og små som ferdes ute i vær og vind.

    Meny

    Innstillinger