Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.


Om Norsk Uniform


Nettbutikken Distinksjoner.com ble startet opp i 2011 og det er denne Norsk Uniform AS stammer fra.

Etter å ha etablert seg som en nisjeleverandør av distinksjoner fikk vi tilbakemeldinger fra kunder om at de ønsket et større utvalg uniformsartikler.

Norsk Uniform AS ønsker å fortsette å være spesialist på merker og distinksjoner, men er nå også blitt et salgssted for andre gode og kjente merkevarer.

Vi er en mulig leverandør for blant annet Forsvaret, Politiet, brann- og redningsetater, ambulansetjenesten, aktører innen luft- og skipsfart og vekterselskap.

Vi tilbyr kundetilpassede merker og distinksjoner, og har mulighet til å skaffe det meste til uniform til fordelaktige priser. 

Vi har lager i Tønsberg, Norge. For å holde prisene nede har vi kun nettbutikk og bestilling gjennom mail.

Vår egen produksjon foregår i Asia.

På grunn av god kvalitetskontroll underveis og erfaring siden 2011 kan vi love deg topp kvalitet med grundig arbeid fra A til Å. 

Underleverandørene våre må skrive under på en Code of conduct, som fastsetter regler for hvordan bedriften skal forholde seg til både arbeidstakere og miljø.

For mer informasjon eller spørsmål er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra dere.

Postadresse:
Norsk Uniform AS
Ramdalveien 2
3128 Nøtterøy

Nettstedet driftes av, og alt salg foregår gjennom, selskapet Norsk Uniform AS med organisasjonsnummer 919513144MVA. Vi er registrert i både foretaks- og merverdiavgiftsregisteret.

Meny

Innstillinger