Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Merker

 • Björn Borg

  Björn Borg er velkjent for boxere med perfekt passform. 

 • Bråtens

  Bråtens 100% norsk ull

 • Brusletto

  Brusletto er Norsk knivproduksjon på sitt beste. Kniver fra Brusletto følger deg livet ut, og er designet og produsert for å være i bruk!

 • Brynje of Norway

  Brynje er en historisk merkevare som siden 1887 har vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først opp på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden.

  Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjons-folk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Netting-konseptet var det Brynje som fant opp!

  Med Brynje netting innerst og ull utenpå, holder du deg varm, tørr og sterk.

 • Buff

  Buff har produseret Buffer, hodeplagg, masker og tilbehør av høy kvalitet siden 1991. 

 • Clipper - CC55

  Clipper tilbyr Europas største utvalg av lagerførte strikkevarer til uniform og arbeid. Clipper har utviklet uniformklær er av høy kvalitet siden 1955. CC55-kolleksjonen byr på klassiske natogensere og piqueter med klaffer for distinksjoner. 

 • Condor

  Kjent amerikansk produsent av uniformsbekledning og -tilbehør

 • Crispi

  Kvalitetssko og støvler med GORE-TEX fra Crispi

 • Ecco

  ECCO-sko tilbyr en enestående kombinasjon av komfort, kvalitet, stil og innovasjon. Enten du trenger sko for formelle anledninger, daglig bruk eller utendørs eventyr, er ECCO et merke du kan stole på for å levere produkter som oppfyller dine behov og overgår dine forventninger.

 • ESKA Hansker

  ESKA® tilbyr hansker kundene kan stole på hvor og når som helst -  uten kompromisser. Gjennom sin jevnlige spesialisering i hansker, kombinerer ESKA® de høyeste standardene for kvalitet med banebrytende innovasjoner. Tallrike priser, patenter og ISO-sertifiseringer demonstrerer den enestående kvaliteten og sikkerheten som ESKA-produktene tilbyr. Takket være mange års erfaring, produserer ESKA® prisvinnende produkter for det globale markedet - konstruert i Østerrike og alltid skreddersydd til kundenes spesifikke behov.

 • Flexfit capser

  Flexfit er en av verdens største leverandører av personlig tilpasset hodeplagg. Flexfit produserer capser for noen av de mest anerkjente merkene innen sport-, streetwear-, actionsport-, golf- og utendørsmarkedet. Norsk Uniform fører Flexfit-klassikeren 6277.

 • Fruit

  Fruit er leverandør av kjente merkevarer av høy kvalitet, som Fruit of the Loom og Asquith & Fox. 

 • Gaitline

  GaitLine-sko er et utmerket valg for de som søker sko som gir både komfort og støtte, samtidig som de fremmer en sunnere gangart. Med deres innovative teknologi og stilige design, er GaitLine-sko ideelle for alle som ønsker å investere i fottøy som tar vare på føttene og kroppen generelt.

 • HAIX - sko og støvel

  HAIX - sko og støvel 


  HAIX er en innovativ og høyteknologisk produsent av funksjonelle sko og støvler. 

  Skoene fra Haix er designet i Tyskland og blir produsert i Europa. 

  Brannmenn, politifolk, spesialstyrker, ambulansepersonell, håndverkere, soldater, skogsarbeidere, jegere og friluftsentusiaster er bare noen av de som stoler på HAIX sko i hverdagen. 

  HAIX sine sko er “helt rå” og oppfyller de høyeste krav når det gjelder funksjonalitet, kvalitet og design over hele verden. 

  HAIX produserer mer enn 1,3 millioner par sko årlig og er en stor aktør på verdensmarkedet med betydelig tilstedeværelse både i Europa, Amerika og Asia.  Vi er stolte av å kunne tilby Haix i Norge!

 • Miller Rayner

  I mer enn 200 år har Miller Rayner vært en av Storbritannias ledende leverandører av mannskaps-klær og uniformer for marine, luftfart og landbaserte selskaper. I dag er Miller Rayner leverandør til blant annet den Britiske handelsflåte, Fred Olsen Cruise Lines og Saga shipping. Miller Rayner har lang erfaring og produserer i klær av høyeste kvalitet. 

 • Nordic Grip

  Vil du gå trygt på det glatte vinterføre er det brodder eller pigger fra Nordic Grip som gjelder.

 • Olino Uniforms

  Olino er en dansk, familieeid spesialist-leverandør av uniformer for luftfart og relaterte produkter. Uniformene byr på førsteklasses kvalitet i alt fra design til utvikling og produksjon. 

  Olino har laget uniformer for selskaper som Flytoget, Qatar Airways, Icelandair og Air Italy. 

  Vi er stolte av å kunne tilby Olinos uniform-produkter til privatpersoner samt små bedrifter i Norge.

 • S-Gard

  I mer enn 100 år har Tyske S-Gard produsert robust og slitesterkt arbeidstøy. S-Gard er en anerkjent produsent av brannbekledning og klærne vi fører er utviklet spesielt for bruk på brannstasjon. 

 • Salamon

  Salomon sko kombinerer avansert teknologi, holdbarhet og komfort for å møte behovene til ulike utendørsaktiviteter. Enten du trenger pålitelige sko for terrengløping, fjellvandring eller andre eventyr, tilbyr Salomon et utvalg av sko som hjelper deg med å prestere på ditt beste og nyte naturen.

 • Salomon

  Salomon stammer fra de Franske alpene og har laget kvalitetsprodukter siden 1947. 

 • Selje skjorter fra UniformPartner

  Gode Selje kvalitetsskjorter fra UniformPartner.

 • Sika

  Sika Footwear er et førsteklasses valg for de som trenger pålitelige og komfortable arbeidssko. Med deres fokus på sikkerhet, kvalitet og ergonomi, tilbyr de produkter som ikke bare beskytter føttene, men også forbedrer arbeidsopplevelsen. Enten du jobber i krevende omgivelser eller bare trenger solide sko for daglig bruk, leverer Sika Footwear sko som oppfyller og overgår forventningene.

 • Skechers

  Skechers-sko er kjent for sin komfort, stil og innovative design. De tilbyr et bredt utvalg av sko som passer til både hverdagsbruk og trening, med fokus på å gi en behagelig opplevelse hele dagen. Skoene er ofte utstyrt med Memory Foam-innersåler som tilpasser seg foten for maksimal støtte og demping. Skechers kombinerer funksjonalitet med moderne mote, noe som gjør dem til et populært valg for både aktive og stilbevisste mennesker. Med god kvalitet og rimelige priser er Skechers et pålitelig merke som leverer sko som oppfyller ulike behov og preferanser.

 • Sparco

  Kvalitetssko fra Sparco til arbeid og fritid.

 • Stormtech

  Stormtech er et Kanadisk klesprodusent med røtter tilbake til 1977. Tøft, gjennomtenkt design og høy kvalitet for en god pris er ting som kjennetegner plagg og produkter fra Stormtech. 

 • SwissEye Tactical

  Swisseye, etablert i 1998, produserer sports-, fritids-, beskyttelses- og spesialbriller av høy kvalitet. Deres ballistiske beskyttelsesbriller, brukt av militære og politistyrker, har knusesikre polykarbonatlinser, oppfyller sikkerhetsstandarden EN ISO 12312–1, og gir 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse. De har også et antifog/antiripe-belegg for å forhindre dugging og riper.

 • Taiga

  Norsk Uniform er forhandler av Taiga i Norge og kan hjelpe Norske kunder med Taigas produkter.

  Å forstå hva som virkelig kreves av deg, oppdraget ditt og utstyret ditt, det er kjernen i Taigas filosofi. Taiga utvikler funksjonelle arbeidsklær for deg som jobber i verdens mest krevende klima. Slik at du kommer skikkelig kledd og godt forberedt. For hvert oppdrag.

  I 1980 reiser klesprodusenten Paul Rydholm til Alaska for å tenke på fremtiden. Han vender tilbake til Sverige med en ny visjon: å utvikle verdens mest slitesterke arbeidsklær for verdens mest krevende miljøer. To år senere grunnla han Taiga.

  I dag velger noen av verdens mest sårbare yrkesgrupper som polarforskere, fjellreddere, ambulansepersonell og spesialenheter innen militær og politi Taiga som leverandør. Helt i tråd med Paul Rydholms visjon – å utvikle verdens mest slitesterke arbeidsklær for verdens mest krevende miljøer.

 • Task Force 2215

  Task Force 2215 er et Nederlandsk klesmerke som utvikler premium utendørs bekledning. Hvis du liker utendørs livsstil og alltid er ute etter adrenalin, vil produktene til Task Force 2215® trolig passe deg bra. Merket fokuserer på de aktive menneskene i verden. Folk som liker å vandre i fjellet og utforske verden. Produktene er spesiallaget med et rent og praktisk design som kan brukes i mange aktive sammenhenger. 

 • Tracker

  Tracker er en Norsk leverandør av kvalitetsklær. 

  Felles for samtlige plagg fra Tracker er at alle detaljer ned til den minste søm er ivaretatt. Produktene blir holdt under kontinuerlig kontroll gjennom hele produksjonsprosessen. Denne kvalitetssikringen er med på å sikre at produktene holder en høy kvalitet som vil fungere i både bruk og vask i lang tid.

  Tracker er opptatt av at produksjonsprosessene er mest mulig miljøvennlige og at arbeidsmiljøet ivaretas på best mulig måte.

 • Tufte Wear

  WORK HARD. FEEL GOOD.™

  Tufte har som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. Vi jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at våre plagg er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for oss, forbrukerne og kloden.

 • Wenaas

  Wenaas har utviklet og produsert arbeidstøy siden 1950-tallet. Wenaas var blant de første til å utvikle og produsere arbeidstøy i Norge, og har gått fra å være en liten lokalbedrift, til å bli en ledende internasjonal leverandør av topp-til-tå sikkerhetsløsninger.

Meny

Innstillinger