Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Robin m/ glidelås - Tufte - Barn - Grå

En ekstra tykk og komfortabel høyhalset strikkegenser av 80 % lammeull, til barn fra Tufte. Takket være de unike egenskapene til ull vil denne genseren holde barna varme selv om de blir våte. Superfin merinoull er blandet inn i ytterst på ermene og inni halsåpningen for å gi barna et ekstra lag med komfort og forhindre kløe der huden er mest sensitiv. Produktet er utviklet for å kunne vokse med barnet, og ermene kan gjøres lengre ved å sprette opp en liten søm og folde ut kanten nederst på ermene. Dermed kan genseren vare i flere år, og mer enn gjerne gå i arv til nestemann. En strikket genser som denne er helt ypperlig på skolen, lekeplassen eller på hytta, og alle kjølige dager hvor et varmende lag er nødvendig.

Les merShow less
Tilbud
kr 449.50 kr 899.00
Barnestørrelse
Beskrivelse

Garnet i genseren er spunnet til en blanding og barna kan derfor få ull mot huden. Ullen vi bruker er høykvalitets lammeull som sammen med kløfri bambusviskose gir en så behagelig opplevelse som mulig. Dersom barnet har sensitiv hud kan genseren klø. Vi kan anbefale å bruke langermet Bambull® ullundertøy som baselag under genseren for å forhindre kløe.

DETALJER OG VEDLIKEHOLD

  • Materiale: 80 % lammeull, 10 % bambusviskose og 10 % modal fibre
  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask på ullprogram 30°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, kan strykes på lave temperaturer, tørkes flatt – skal ikke henge Tenk på miljøet – ikke vask for ofte
  • Detalj: Glidelåslukking på brystet med YKK-glidelås, zipper-garage av merinoull, høy hals, tommelhull, normal passform
  • Vekt: 540 gsm

Størrelsesguide:

Størrelsesguiden til barn gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille til barnet sett i sammenheng målene på barnets kropp. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du ønsker en løsere passform eller et plagg å vokse i kan du gjerne gå opp en størrelse. Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger. Alle mål er oppgitt i centimeter:

Les merShow less
Produktdetaljer
7211-175

Dataark

Materiale
Ull
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.

Meny

Innstillinger