Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Arctic tactical zip polo shirt - Brynje - Olivengrønn

Varm to-lags trøye som passer for mange ulike friluftsaktiviteter og folk i tøffe yrker. Trøya er en klassiker på kalde ekspedisjoner og er også god å ha på innendørs når det er kaldt i været.

  • Tommelfingergrep.
  • 3/4 hals.
  • Merinoull og netting.
Les merShow less
kr 1,599.00
Størrelse
Ca 1 uke levering
Produkter du kanskje liker
Beskrivelse

Arctic zip polo shirt - Brynje

Trøye med høy hals og glidelås, lang arm med tommelfingergrep. 100% syntetisk nettingfor. Utside i 80% Merinoull og 20% polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport. 

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.

Tekniske spesifikasjoner:
  • 100% syntetisk nettingfor
  • Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
  • Vekt: 370 g i str. M
  • Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
  • ​Materialvekt: Netting 140 g/m2
  • Merino fiber diameter: 20,5 mikron (fin medium)

     

Les merShow less
Produktdetaljer
TA401230

Dataark

Farge
Grønn
Materiale
Netting
Ull
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 349.00
Merinoull og netting. Brynjes mestselgende lue - nå i hvit! Brynjes bestselgende lue og en klassiker på kalde turer! Denne kan trygt anbefales til både store og små som ferdes ute i vær og vind.
kr 499.00
Romslig weekendbag med moderne design, perfekt for helgeturen. Stort hovedrom. Lomme til verdisaker på innsiden. Egen lomme for sko/skittentøy. Avtagbar skulderstropp.
kr 249.00
Brynjes tynneste ullsokk. Den er lett og komfortabel, med god passform og høyt ull-innhold. Selv om sokken er tynn gir den god isolasjon og fungerer like godt sommer som vinter.  Sokken transporterer effektivt bort...

Meny

Innstillinger