Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Militær parkas - M65 - 101 INC - Kamuflasje

Parkas som er perfekt for de våte og kalde vinterdagene. Det gir den ultimate beskyttelsen under mer krevende aktiviteter, for eksempel ski og snowboard på grunn av det innebygde snøskjørtet.

Super-behagelig fleece for på innsiden. Det er også mulig å fjerne fleece fôr slik at det kan brukes som en separat fleecejakke.

Designet er basert på den klassiske M65 jakken brukt i militæret. 

Les merShow less
kr 1,599.00
Størrelse
Midlertidig utsolgt. Leveringstid ca 20 virkedager
Merke:
Produktdetaljer
129865-woodland
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
Praktisk sysett med USN brodering! Perfekt for reise. Sort, marineblå, khaki og hvit tråd. Saks, målebånd i tommer og cm, sikkerhetsnåler, skjorte - og bukse knapper (khaki, hvit, sort, navy) 
kr 249.00
Klassisk Flexfit Baseball-caps i oliven / grønn farge. Lukket bakside Stretch passform  Lys grå farge under solskjerm 8-rads søm på brem Modellnummer 6277. 
kr 149.00
Norsk Ullsåle er en innleggsåle som består av 100 % ren Norsk saueull.  Ullsålen holder deg varm og tørr på føttene! Norsk Ullsåle Utmark er 8 mm tykk og egner seg godt til de fleste sko, støvler, vernesko og annet...
kr 149.00
Den originale Norske Forsvarsokken - Varme og slitesterke sokker av norsk lammeull. Produsert av Bråtens fabrikker AS. Forventet tilbake på lager i januar 2023. Raggsokker er et godt alternativ. TRYKK HER

Meny

Innstillinger