M/77 Perform - Alfa - Støvel

Nytt produk

Slitesterk, lett støvel i lær.

Flere detaljer

1 899 krinkl. mva.

På lager - Sendes omgående

- +

Merke: Alfa sko

 
Mer info

ALFA M/77 - Klassikeren brukt av Forsvaret


Dette er manges favoritt både til arbeid, jakt og fritid. Støvelens trumfkort er lav vekt, at de tørker raskt og at de har god bevegelighet. Alfa utviklet M77 i samarbeid med Forsvaret allerede i 1976. Med riktig og tilstrekkelig vedlikehold, vil det tykke læret fungere svært vannavstøtende. Da støvelen er uforet vil den tørke svært raskt. Kroker og D-ringer forenkler lukking av støvelen. Den stabile yttersålen av PU er kompatibel med Rottefellas NATO-binding.

Obs: Disse er ganske store i størrelsen. Beregn størrelse du ville brukt med tykke ullsokker.

  • VEKT: 760 g pr sko/støvel (EU 42)
  • Skafthøyde: 20 cm
  • Fullnarvet lær
  • PU-såle
  • Impregnerte lisser
  • Forseglede sømmer

Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vannavvisende. PU-sålen veier lite, og har et mønster som gir den godt grep. Sålen har svært gode isolerende og støtabsorberende egenskaper. Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.


30 dager åpent kjøp - Skotøy

Vi har 30 dager åpent kjøp. Du kan derfor prøve skoene innendørs hjemme, og eventuelt returnere de til oss dersom de ikke passer. Ved retur må produktet og emballasjen være i lik stand som da du mottok det.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: