Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

M/77 Perform - Alfa - Støvel

Slitesterk, lett støvel i lær.

kr 1,899.00
Størrelse
På lager - Sendes omgående
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

ALFA M/77 - Klassikeren brukt av Forsvaret


Dette er manges favoritt både til arbeid, jakt og fritid. Støvelens trumfkort er lav vekt, at de tørker raskt og at de har god bevegelighet. Alfa utviklet M77 i samarbeid med Forsvaret allerede i 1976. Med riktig og tilstrekkelig vedlikehold, vil det tykke læret fungere svært vannavstøtende. Da støvelen er uforet vil den tørke svært raskt. Kroker og D-ringer forenkler lukking av støvelen. Den stabile yttersålen av PU er kompatibel med Rottefellas NATO-binding.

Obs: Disse er ganske store i størrelsen. Beregn størrelse du ville brukt med tykke ullsokker.

  • VEKT: 760 g pr sko/støvel (EU 42)
  • Skafthøyde: 20 cm
  • Fullnarvet lær
  • PU-såle
  • Impregnerte lisser
  • Forseglede sømmer

Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vannavvisende. PU-sålen veier lite, og har et mønster som gir den godt grep. Sålen har svært gode isolerende og støtabsorberende egenskaper. Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.


30 dager åpent kjøp - Skotøy

Vi har 30 dager åpent kjøp. Du kan derfor prøve skoene innendørs hjemme, og eventuelt returnere de til oss dersom de ikke passer. Ved retur må produktet og emballasjen være i lik stand som da du mottok det.

Produktdetaljer
416 123 110
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,899.00
(2)
Uniformsko i sort skinn  Komfortable uniformsko til daglig bruk med klassisk utseende og moderne egenskaper.  Meget god pusteevne Sklisikker såle Innebygd dempe-kile som skåner rygg og ledd Anatomisk utformet såle...
uniformsko
Salg
Vis mer
kr 1,499.00
Uniformsko Cambridge OB  Kun størrelse 39, 44 og 43. Begrenset antall!Klassisk uniformsko. Vannavstøtende lær, forsterkede sømmer. Såle i gummi med godt grep og demping.  
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny