Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

CASIO G-SHOCK - Basic- GA-2110SU - Grønn/Svart

Svært lett og robust klokke.

Les merShow less
kr 1,498.00
På lager. Sendes innen neste virkedag
Merke:
Produkter du kanskje liker
Beskrivelse

CASIO G-Shock

I 1983 var Casio først på markedet med en støtsikker klokke. Gjennom de siste par tiårene har de forbedret og perfeksjonert G-Shock-teknologien. Et selvlysende elektronisk panel får hele urskiven til å lyse, slik at det er enkelt å se tiden, og sørger for at bakgrunnsbelysningen står på noen sekunder etter at lysknappen slippes. Klokken har også display-blinklys som vil si at en lysdiode blinker så snart det angitte tidspunktet for en alarm, en nedtellingsfunksjon eller timesignalet nås.  

I til å være en robust klokke inneholder den også flere nyttige funksjoner som kommer godt med i hverdagen. Klokken er både støtsikker og vannbestandig ved opp til 20 bar. Klokken har også integrert forskjellige funksjoner som stoppeklokke, multialarm, nedtelling og automatisk kalender. Med andre ord er denne klokken ypperlig for alle som trenger en tøff og robust klokke, med god funksjonalitet og fint design.

Casio tok konseptet "armbåndsur" fra en ren klokke til et informasjonsapparat beregnet på håndleddet, og produktplanleggingen deres var basert på denne innovative ideen.

Da G-SHOCK-klokkene ble lansert, knuste Casio forestillingen om at en klokke er en skjør pyntegjenstand som man må håndtere forsiktig. G-SHOCK var resultatet av at Casios ingeniører tok utfordringen med å lage verdens sterkeste og tøffeste klokke. Den hadde trippel-beskyttelse for alle deler, moduler og innfatning, og G-SHOCK bød på en radikal, ny type klokke som ikke lot seg påvirke av sterke støt eller risting.  

Funksjoner:

  • Stoppeklokke: 1/100 sek - 24 timer. Du måler forløpt tid helt nøyaktig bare ved å trykke på en knapp. Brøken angir måleenheten, mens tidsangivelsen angir maksimal tidsmåling.

  • LED lys: En lysdiode (LED) lyser opp urskiven.

  • Neo-skjerm: Viserne og/eller indekstallene har et fluoriserende lag og lyser i mørket hvis klokken tidligere er blitt utsatt for en lyskilde.

  • Karbonforsterket kasse i harpiks: Resin er det ideelle materialet for klokker, da det har ekstremt god holdbarhet. Sammen med det svært motstandsdyktige materialet karbon gir dette en klokkekasse som tåler enda større belastning og påkjenninger fra miljøet.

  • Verdenstid funksjon: Verdensurfunksjonen viser klokkeslettene i inntil 29 ulike tidssoner.

  • Nedtelling: Nedtellingsfunksjonen kan minne deg på spesielle eller gjentagende hendelser gjennom at den avgir et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Tiden kan stilles med intervaller angitt i sekunder og opptil 24 timer på forhånd.

  • 5 alarmer: Alarmen minner deg på gjentagende hendelser gjennom et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Denne modellen har fem uavhengige alarmer som uavhengig av hverandre gir påminnelser om viktige avtaler.

  • Flytte visere funksjon: Med et knappetrykk, flytter viserne seg så man kan avlese displayet.

  • Støtsikker: En støtsikker konstruksjon gir beskyttelse mot støt og vibrasjon.

  • Automatisk kalender: Når den automatiske kalenderen først er stilt inn, viser den alltid riktig dato.

  • Reimens materiale: Resin med låsespenne. Resin består av kunstharpiks og er det ideelle materialet for armbånd på grunn av sin ekstreme holdbarhet og fleksibilitet.

Spesifikasjoner:

  • Batterilevetid: 3 år - 1 batteri: Batteriet sørger for tilstrekkelig med strøm til klokken i ca. 3 år.
  • Glass: Mineralglass
  • Mål (B x H x D): 48,50mm x 45,40mm x 11,80mm
  • Vekt: 51 g
  • Vannbestandighet: 20ATM. Perfekt til fridykking uten dykkeutstyr: Klokken er vannbestandig ved opptil 20 bar (ISO 22810).
  • Finnes også i andre farger. Ta kontakt med oss om du ønsker en annen farge
Les merShow less
Produktdetaljer
GA-2110SU-3AER

Dataark

Farge
Grønn
Svart
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 699.00
Pilotdress replika - perfekt til utkledning ol.  Laget etter spesifikasjonene til den originale US Airforce flydrakten. Komfortabel bruk og utstyrt med metall glidelås Medfølger én patch på brystetPlass til egne...
kr 329.00
(5)
Navnestriper med borrelås til bruk på uniform og utstyr. OBS - Leveringstid: ca. 4-6 uker.  6 like navnestriper med borrelås. Ønsker man forskjellige navn bestilles flere 6-pk. Høy kvalitet Finnes i fargene...

Meny

Innstillinger