Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Totalvurdering
4.6
7 Anmeldelser
Kvalitet
(4.6)
Jonas
Lett og god sko som jeg har brukt et par måneder. Tight passform som gjør at skoen føles veldig lite klumpete ut i motsetning til mange andre sko i samme segment. Godt grep i sålen. Anbefales på det sterkeste
Emil
Jeg har brukt dette skoparet i en uke i tjeneste og erfart skoens eneste gode sider. Skoen har Gore tex-membran. Utrolig digg når skyene over Bergen åpner seg????. Man skulle tro de blir klamme etter en dag med innendørs leksjoner, men det blir de ikke. Skoen er selvfølgelig kul og pen å se og har gjort at jeg har fått flere komplimenter. Haix har virkelig lagt sjelen sin i disse skoene. Dette er det beste kjøpet jeg har gjort. Kan anbefales til alle!
Roar
Har benyttet denne skoen (Haix black Eagle tactical 2.0) nå en periode. Skoen har en meget god passform og Goretex membranen gjør at de puster nok til at jeg ikke svetter ved bruk innendørs og holder meg samtidig tørr i felt????. Skoene har god såle med solid mønster, noe som gjør at jeg benytter skoene både til dagene på kontoret, men også til aktivitet i felt. Det beste er at de er innafor Forsvarets krav til støvel høyde, type og design for bruk til arbeidsuniform!
Anbefales????????
Solid komfortabel og lett uniformsko for både kontor og felttjen
Anders
Har brukt denne skoen i noen uker, og er veldig fornøyd. Har lenge vært på utkikk etter en lett Gore-tex sko med god stabilitet, og fant det i denne. Er behagelig å bruke, og er lettere enn jeg antok den skulle være. samtidig er det god og behagelig demping i sålen, uten ekstra innlegg. Har tidligere brukt Salomon Ultra 3 som et alternativ istedenfor M-77, men er mye mer fornøyd med denne skoen. Vil anbefale den til alle som er på utkikk etter en allsidig tjenestesko som tar godt vare på føttene
Solid komfortabel og lett uniformsko for både kontor og felttjen
Karl
Veldig gode sko, svært lette, og myke også i hælen, uten at det går utover støtten. kjøpte derfor disse. Glimrende sko når det er under alle forhold. Vanntette og puster godt. Sålen har god gripeevne og skoen er ekstremt lett samtidig som den gir veldig god støtte. Bruker skoen hver dag på jobb, både i felt, på sjøen og kontor.
Solid komfortabel og lett uniformsko for både kontor og felttjen
David
Fått utleverd denne via jobben. De ser bra ut, men de er kalde og er ubehagelig på beina, de er livsfarlig på vinterhal året når det er isete eller hint av is ute. Noe spm er ironisk ettersom disse er utleverd for bruk på vinterhalvåret. Men som sommerstøvler kan de nok anbefales.
Therese
Jeg ble positivt overrasket over denne skoen! Den er utrolig behagelig å ha på, blir aldri klam på beina da den er både vanntett og den puster. Den fungerer like godt inne som ute. Den sitter også godt på snø og is. Anbefales på det sterkeste!

Meny

Innstillinger