Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Uniform - Alfa - Sko

God, klassisk uniformssko i fullnarvet skinn.

kr 1,199.00
Størrelse
Sendes normalt neste virkedag
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

UNIFORM - ALFA


Uniform
fra norske Alfa er en god og klassisk uniformssko laget i fullnarvet svart kvalitetsskinn. Den myke antistatiske PU-sålen gjør skoen komfortabel fra første dag. Støt- og fuktabsorberende innleggssåle gir et godt klima for foten. Skoen inneholder ikke metall og er dermed pipefri på flyplasser.

  • VEKT: 455 g pr sko/støvel (EU 42)
  • Sertifisering: EN ISO 20347
  • Fullnarvet lær
  • PU-såle
  • Impregnerte lisser

Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vannavvisende. PU-sålen veier lite, og har et mønster som gir den godt grep. Sålen har svært gode isolerende og støtabsorberende egenskaper. Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.


30 dager åpent kjøp - Skotøy

Vi har åpent kjøp på alle produkter unntatt undertøy. Du kan derfor prøve skoene innendørs hjemme, og eventuelt returnere de til oss dersom de ikke passer. Ved retur må produktet og emballasjen være i lik stand som da du mottok det.

Produktdetaljer
416 123 110
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen anmeldelse

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Aqua 2 S3 Sko
Salg
Vis mer
kr 999.00
Sko med W-TEX fôr. Vanntett og pustende. Refleksdetaljer, Gummi/PU yttersåle med antiskli. Tåhette i aluminium. Spikertramp. 
kr 2,799.00
Robust, komfortabel, værbestandig og populær støvel utviklet for bruk av politiet.   Klimasystemet fører fuktighet ut av støvelen og holder føttene dine tørre.   Sklisikker såle holder deg på bena selv under...
kr 2,799.00
Robuste kampstøvler som passer i alle typer terreng.  Meget stabil såle Vanntett og pustende Kulde- og varmeisolerende Slitesterkt fór HAIX klimasystem 2-sone snøring
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny